Ποιοι είμαστε;

Η Salamandra ξεκίνησε να συντίθεται ως μία ομάδα  από ανθρώπους με διαφορετικές ικανότητες και γνώσεις, οι οποίες μαζί μπορούν να αποτελέσουν έναν ιδανικό συνδυασμό για να ανταπεξέλθει σε οποιoδήποτε project.

Για να δέσει όμως μία ομάδα χρειάζεται και μία ουσία ας πούμε “συγκολλητική”. Αυτή η “συγκολλητική” ουσία για εμάς είναι η δημιουργικότητα, η αισιοδοξία για το μέλλον, η αγάπη για ό,τι κάνουμε και… το χιούμορ!

Και κάτι ακόμα… μοιραζόμαστε τους ίδιους γονείς.

creative busines sstartup
Business People hangout

Η αποστολή μας

Να βοηθήσουμε μικρές & μεσαίες επιχειρήσεις να αναπτυχθούν και να προωθήσουν τη δουλειά τους χρησιμοποιώντας την σύγχρονη τεχνολογία. Εξάλλου είμαστε κι εμείς μία μικρή επιχείρηση!

Τα social media, οι σύγχρονες τεχνικές marketing, o σωστός σχεδιασμός γραφιστικών: logo, επαγγελματικές κάρτες κλπ, δεν αποτελενούν προνόμιο μόνο των μεγάλων πολυεθνικών επιχειρήσεων και των μεγάλων budget.

Πιστεύουμε ότι κάθε μικρή επιχείρηση πρέπει και έχει το δικαίωμα να προβληθεί σωστά και προσεγμένα. Είτε έχεις ένα κατάστημα που απευθύνεται στην τοπική κοινότητα και όχι μόνο, είτε είσαι δημιουργός που δουλεύεις από το σπίτι, είτε παρέχεις υπηρεσίες, μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας, για να εξετάσουμε τις δικές σου ανάγκες και τις λύσεις που μπορούμε να δώσουμε.